Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Μια σύντομη ανασκόπηση της διαδικτυακής μας παρουσίας το 2011.

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2011 είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για μία σύντομη ανασκόπηση της παρουσίας του Ιστολογίου μας στο Διαδίκτυο, αυτούς τους 8 μήνες.
Το geoponiprevezas.blogspot.com ξεκίνησε στις 28 Απριλίου 2011, μετρά δηλαδή ήδη 8 μήνες στο Διαδίκτυο.
Στο διάστημα αυτό ανέβηκαν 30 αναρτήσεις (28 αν εξαιρέσουμε την πρώτη δοκιμαστική και τη σημερινή που έχει 'επετειακό' χαρακτήρα) και δεχτήκαμε περίπου 4500 ηλεκτρονικές επισκέψεις.
Οι πέντε πρώτες σε επισκεψιμότητα αναρτήσεις ήταν κατά σειρά:
Το κόκκινο σκαθάρι των φοινικοειδών (μέρος1ο) 229 
Το κόκκινο σκαθάρι των φοινικοειδών (μέρος 2ο) 220
Η 'βαμβακάδα' των πεύκων Marchalina hellenica 202
Το ΥΠΑΑΤ προειδοποιεί για νέα σοβαρή απειλή για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς  171 
Οδηγίες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής προς τους ιδιοκτήτες φοινικοειδών 95
Όπως βλέπουμε το θέμα του κόκκινου σκαθαριού των φοινίκων μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Είναι ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολύ κόσμο πανελλαδικά και στο οποίο σύντομα θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία.
Ο μήνας με τις περισσότερες επισκέψεις και αναρτήσεις ήταν ο Μάϊος (1048 επισκέψεις 8 αναρτήσεις) και ακολουθεί ο Δεκέμβριος (816 επισκέψεις 5 αναρτήσεις).
Πολλές από τις αναρτήσεις μας έχουν αναδημοσιευτεί από ιστότοπους με τοπική αλλά και πανελλαδική εμβέλεια. Αναφέρουμε ενδεικτικά την ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας, το www.agrotypos.gr, το www.e-geoponoi.gr, το agrotopos.blogspot.com, τα ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ, το www.Preveza-info.gr, το sardelas.blogspot.com, και αρκετά άλλα.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τους Γεωπονικούς Συλλόγους άλλων περιοχών που μας έστειλαν υλικό για δημοσίευση, καθώς και το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του οποίου τις θέσεις συχνά αναδημοσιεύουμε.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη δημιουργία αυτού του ιστολογίου έχουμε συμβάλλει κι εμείς με τον τρόπο μας στην πληρέστερη και πιο υπεύθυνη ενημέρωση του κόσμου πάνω σε θέματα αγροτικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.
Μέσα στο 2012 σχεδιάζουμε να βελτιώσουμε σε πολλά σημεία το σχεδιασμό και το περιεχόμενο του Ιστολογίου και να ενσωματώσουμε αρκετά νέα στοιχεία σε αυτό.
Τελειώνοντας αυτή τη μικρή αναδρομή θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη μας αλλά και σε όλο τον κόσμο:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.