Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο.

Η οργανωτική Επιτροπή του 16ου Πανελλήνιου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου μας έστειλε την παρακάτω Ανακοίνωση την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη, για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου:

16o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
16-18 Οκτωβρίου 2012

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το 16ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 18 Οκτωβρίου του 2012 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Porto Palace”. Οι εγγραφές στο συνέδριο θα αρχίσουν από το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφημένα κείμενα (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Φυτοπαθολογίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε επίκαιρα σημαντικά προβλήματα της Φυτοπαθολογίας στην Ελλάδα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η εγγραφή στο Συνέδριο ορίστηκε στα 70 € και περιλαμβάνει παρακολούθηση, γραφική ύλη, έντυπα (πρόγραμμα, περιλήψεις) καθώς και συμμετοχή στο σύνολο των κοινωνικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του συνεδρίου. Για τους φοιτητές η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ η πλήρης εγγραφή (γραφική ύλη, έντυπα, αναψυκτικά, δεξίωση) ορίστηκε στα 30 €.
Παρακαλούνται όσοι σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο και δεν έχουν αποστείλει έως τώρα δήλωση συμμετοχής να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου και τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των συνέδρων. Για τον σκοπό αυτό συνημμένα αποστέλλεται εκ νέου δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο η οποία αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση gkarao@agro.auth.gr ή εναλλακτικά με Fax στο 2310 998854 (Υπόψην Καραογλανίδη Γεωργίου).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO

Η διαμονή των συνέδρων θα γίνει στο μεγαλύτερο από τα deluxe class ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το Porto Palace Hotel, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του νέου Λιμανιού, επί της Δυτικής Εισόδου της πόλης και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το Κέντρο. Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε πολύ ικανοποιητική τιμή δωματίων για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο στους συνέδρους και πιο συγκεκριμένα ενιαία τιμή 70 € ανά ημέρα, τόσο για τα μονόκλινα όσο και τα δίκλινα δωμάτια. Επιπλέον, ειδικά για φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο παραχωρούνται τρίκλινα δωμάτια στην προνομιακή τιμή των 90 € ανά ημέρα. Η κράτηση των δωματίων θα γίνει απευθείας με το ξενοδοχείο (PORTO PALACE HOTEL, Τηλ. 2310 504504 & 2310 504520, Φαξ 2310 540384 & 2310 504517, email: info@portopalace.gr). Οι φοιτητές θα πρέπει να αναφέρουν την ιδιότητά τους στο ξενοδοχείο για να τύχουν της σχετικής τιμής.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Παρακαλούνται οι σύνεδροι που θα παρουσιάσουν εργασία (προφορική ή εικονογραφημένο κείμενο) να στείλουν την Ελληνική και απαραίτητα και την Αγγλική Περίληψη το αργότερο μέχρι 29 Ιουνίου 2012, δηλώνοντας και τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμούν (προφορική ή εικονογραφημένο κείμενο). Πέραν της ημερομηνίας αυτής, λυπούμαστε αλλά καμία περίληψη δε θα μπορεί να γίνει δεκτή για λόγους επιμέλειας και έκδοσης. Επισημαίνεται ότι για λόγους ομαλής πραγματοποίησης και παρακολούθησης του συνεδρίου ο συνολικός αριθμός των προφορικών παρουσιάσεων είναι συγκεκριμένος και ο τελικός τρόπος παρουσίασης αποτελεί αρμοδιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, παρακαλούμε να μας στείλετε αριθμό τηλεφώνου ή Fax καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Οδηγίες σύνταξης περιλήψεων

● Οι εργασίες θα πρέπει να είναι γραμμένες σε ΙΒΜ-PC συμβατούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε πρόγραμμα Word για Windows ή σε μορφή RTF και να αποσταλούν απευθείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail: gkarao@agro.auth.gr) ή και ταχυδρομικά σε CD στη διεύθυνση:
Δρ. Γεώργιος Καραογλανίδης
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Γεωπονική Σχολή
Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας
Τ.Θ. 269, Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 998860 - Fax: 2310 998854
● Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής να αποσταλεί μαζί με το CD και το πρωτότυπο κείμενο τυπωμένο, όπως θα είναι στην τελική του μορφή κα να αναφέρεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του αρχείου (filename).
● Συνιστάται η χρησιμοποίηση γραμματοσειράς Times New Roman μεγέθους 12 ή παρόμοια σε μονό διάστημα.
● Ο τίτλος θα πρέπει να είναι σύντομος και να γραφτεί με πεζά και έντονα γράμματα (Βold) στο κέντρο της σελίδας. Μετά από διπλό διάστημα να ακολουθούν τα ονοματεπώνυμα των συγγραφέων. Στην περίπτωση προφορικής παρουσίασης, όπου υπάρχουν περισσότεροι του ενός συγγραφείς, παρακαλούμε να υπογραμμίσετε το όνομα αυτού που θα κάνει την παρουσίαση. Ακολουθεί η Ταχυδρομική Διεύθυνση του φορέα στον οποίο εργάζονται οι συγγραφείς γραμμένη με πλάγια γράμματα (Italics) στο κέντρο της σελίδας.
● Μετά από διπλό διάστημα να ακολουθεί το κείμενο το οποίο πρέπει να είναι στοιχισμένο δεξιά και αριστερά, να είναι γραμμένο σε μία ενιαία παράγραφο και αυστηρά να μην υπερβαίνει τις 220 λέξεις.
Με την τρίτη ανακοίνωση, θα σταλούν το πρόγραμμα του Συνεδρίου, οδηγίες για τις διαστάσεις των εικονογραφημένων κειμένων και πληροφορίες για την πρόσβαση στο χώρο διεξαγωγής του.
Πληροφορίες για το 16ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο θα βρίσκονται και στην ιστοσελίδα της ΕΦΕ, efe.aua.gr


Με εκτίμηση


Για την Οργανωτική Επιτροπή





George Karaoglanidis

Aristotelian University of Thessaloniki
Faculty of Agriculture
Plant Pathology Laboratory
POB 269
54124 Thessaloniki
Greece
Tel:+30 2310998860

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.