Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ξεκινά τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ο πρώτος δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινά ο πρώτος ψεκασμός δακοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Φέτος στο πρόγραμμα Δακοκτονίας έχουν ενταχθεί οι (Καλικρατικοί) Δήμοι Πρέβεζας και Ζηρού και η Τοπική Κοινότητα Δεσποτικών του Δήμου Πάργας.
Τη Δευτέρα 2-7-2012 θα ξεκινήσει ο ψεκασμός στο Δήμο Ζηρού και συγκεκριμένα στις παρακάτω τοπικές κοινότητες:
Παπαδάτες, Μελιανά, Γαλατάς, Ριζοβούνι, Ρωμιά, Άγιος Γεώργιος, Νικολίτσι, Θεσπρωτικό, Άσσος, Πολυστάφυλο και Κρανιά. Ο ψεκασμός θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα περίπου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας, δηλαδή Ν. Σαμψούντα, Ν. Σινώπη, Μιχαλίτσι, Φλάμπουρα, Πρέβεζα, Νικόπολη, Κανάλι, Καστροσυκιά, Μυρσίνη, Μεγαδέντρο, Καμαρίνα, Κρυοπηγή, Εκκλησιές, Άνω Ράχη, Χειμαδιό, Λούρος, Ωρωπός, Κοτσανόπουλο, Σφηνωτό, Βρυσούλα-Τρίκαστρο, Άνω και Κάτω Ρευματιά και Σκιαδάς καθώς και η Τοπική Κοινότητα Δεσποτικών του Δήμου Πάργας.
Καλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να ενημερώνονται από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των ψεκασμών, προκειμένου να παρευρίσκονται στα κτήματά τους.
Να σημειωθεί ότι για φέτος έχει εγκριθεί από το ΥΠ.Α.Α.Τ. η πρόσληψη ενός (1) μόνο συμβασιούχου γεωπόνου (τομεάρχη) δακοκτονίας, ενώ δεν θα προσληφθεί αποθηκάριος.
Η σχετική προκήρυξη πρόκειται να εκδοθεί εντός των ημερών, και θα την δημοσιεύσουμε άμεσα.
Επίσης εντός των ημερών θα δημοσιευτεί και η Ανακοίνωση για την πρόσληψη 27 εργατών δακοκτονίας (παγιδοθετών), οι οποίοι θα εκτελέσουν 20 ημερομίσθια περίπου.
Οι σχετικές προσλήψεις έχουν καθυστερήσει φέτος λόγω των εκλογών, αλλά και λόγω αλλαγής του τρόπου πρόσληψης των παγιδοθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.