Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δύο αξιόλογες εκδηλώσεις την Παρασκευή 31 Αυγούστου με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Ξεφεύγοντας λίγο από τα θέματα αγροτικού-γεωπονικού ενδιαφέροντος, και επειδή ο πολιτισμός μας αφορά όλους, δημοσιεύουμε σήμερα τα δελτία τύπου από δύο πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις που (συμπτωματικά) γίνονται και οι δύο την ερχόμενη Παρασκευή 31 Αυγούστου, τη βραδιά της αυγουστιάτικης πανσελήνου:




Η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας- Άρτας συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο «Στο φως του φεγγαριού, Αρχαιολογικοί χώροι με Πανσέληνο» και σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας διοργανώνει συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής σκηνής, ΜΟΝΙΚΑ.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 12 ευρώ, ενώ στο χώρο της συναυλίας 15 ευρώ.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τη ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών  & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας - Άρτας και τη Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας.

Τη συναυλία ανοίγει το συγκρότημα "ΟΝ"





O Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας διοργανώνει την Παρασκευή, 31 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ τη Συρρακιώτικη βραδιά στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας.
Σας προσκαλούμε να χειροκροτήσετε τα παιδικά χορευτικά του Συλλόγου μας και στη συνέχεια να διασκεδάσετε και να χορέψετε παραδοσιακούς χορούς.
Συμμετέχει η παραδοσιακή ορχήστρα του Κώστα Γεροδήμου η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με τη μουσική παράδοση του Συρράκου. Στο κλαρίνο παίζει ο Βασίλης Μπακαγιάννης ενώ στο βιολί εμφανίζεται ο Κώστας Κωσταγιώργος.
Την τελευταία μέρα του Αυγούστου, λοιπόν, μια βραδιά με έντονη παραδοσιακή χροιά και ελεύθερο χορό, στην αυλή του «βλάχικου σχολείου».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τσουμελέκας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.