Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απεντομώσεων-μυοκτονιών στο Μεσολόγγι 7-9 Δεκεμβρίου.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: από τη Θεωρία στην Πράξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2012. 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα υπόψη αντικείμενα (γεωπόνοι, τεχνολόγοι γεωπονίας, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, επόπτες δημόσιας υγείας κ.ά).
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εφαρμογές και στην επαγγελματική ενημέρωση των εκπαιδευομένων. Το σεμινάριο, διάρκειας 26 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί έντυπο και ψηφιακό υλικό, σειρά δειγμάτων, καθώς και βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στο σεμινάριο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται σε 250 Ευρώ ανά εκπαιδευόμενο. Ειδικά για νέους Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων (με Πτυχίο μετά την 01/01/2009) γίνεται έκπτωση 20 % (δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την περίπτωση είναι 200 Ευρώ). Ειδικά για φοιτητές το δικαίωμα συμμετοχής είναι 90 Ευρώ μόνο. 
Στους παρακάτω συδέσμους μπορείτε να δείτε α)την πλήρη Ανακοίνωση για το Σεμινάριο, β)το Πρόγραμμα και γ)την Αίτηση Συμμετοχής. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.