Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων για τα μέτρα 311, 312 και 313.

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι Προσκλήσεις για την υποβολή αιτήσεων των μέτρων 311, 312 και 313 του άξονα 3 "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" του Π.Α.Α. 2007-2013. 
Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο μας, πρόκειται για τα γνωστά Ο.Π.Α.Α.Χ. (Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου) με τα οποία ενισχύονται μικρές ιδιωτικές επενδύσεις, προϋπολογισμού μέχρι 300.000 €, στις περιοχές παρέμβασης του άξονα 3. 
Σε ό,τι αφορά την Π.Ε. Πρέβεζας οι περιοχές παρέμβασης είναι οι πρώην Δήμοι: Ανωγείου, Θεσπρωτικού, Φιλιππιάδας (εκτός Δ.Δ. Φιλιππιάδας, Πέτρας και Νέας Κερασούντας), Λούρου (εκτός Δ.Δ. Λούρου, Ωρωπού και Στεφάνης) και η πρώην Κοινότητα Κρανιάς.
 Για την Περιφέρεια Ηπείρου η ενίσχυση είναι η μέγιστη που προβλέπει το πρόγραμμα και φτάνει το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης. 
Η προθεσμία υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας είναι μέχρι τις 24/4/2013 και οι φάκελοι υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. 

Τις Προσκλήσεις καθώς και την αναλυτική περιγραφή των μέτρων 311, 312 και 313 μπορείτε να δείτε στο www.agrotikianaptixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.