Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ημερίδα στα Γιάννενα στις 27 Μαρτίου για τη νέα ΚΑΠ και τις διαδικτυακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο σύνδεσμος Γεωπόνων Ιωαννίνων και το ΓΕΩΤΕΕ (Παράρτημα Ηπείρου και Νήσων) διοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 17:00, ημερίδα με θέμα "Διαδικτυακές Υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ και νέα ΚΑΠ 2014 - 2020". 
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο DuLac στα Ιωάννινα και τα θέματα που θα αναπτύξουν στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ από την Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού και την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας είναι:
-Ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ 
-Αγροπεριβαλλοντικά
-Διαδικτυακή υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης
-Η νέα ΚΑΠ 2014-2020.

Ανεβάζουμε παρακάτω το υλικό της ημερίδας, με τις εξής δύο παρατηρήσεις από μέρους μας:
1. Εκτός από τα Γιάννενα θα μπορούσαν να επιλεγούν και άλλοι τόποι διεξαγωγής της ημερίδας, οι οποίοι πιθανόν θα εξυπηρετούσαν καλύτερα το σκοπό της εκδήλωσης. Ο Σύλλογός μας είχε προτείνει στην ΠΟΣΓ τη Φιλιππιάδα, ένα σημείο που βρίσκεται στο κέντρο της Ηπείρου και θα εξυπηρετούσε εξίσου καλά Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννενα.
2. Λίγους μόλις μήνες μετά την πώληση της "ΔΩΔΩΝΗΣ", η οποία σημειωτέον προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου, το ΓΕΩΤΕΕ και οι Γιαννιώτες συνάδελφοι σπεύδουν να δεχτούν πρόθυμα τη χορηγία της εταιρείας για την εκδήλωσή τους. Δεν έχουμε τίποτα να "μοιράσουμε" με τη νέα διοίκηση της "ΔΩΔΩΝΗΣ", θεωρούμε όμως ότι οι συνάδελφοι θα έπρεπε να κρατήσουν μία πιο κριτική στάση απέναντί της, τουλάχιστον μέχρι αυτή να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής. 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.