Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Στις 20 και 21 Μαΐου οι διαγωνισμοί Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Στις 20 Μαΐου 2013 και ώρα 10:00 θα γίνει στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβου διενέργειας ψεκασμών Δακοκτονίας. 
Την επόμενη μέρα 21 Μαΐου 2013 και ώρα 12:00 θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβου για την ανάρτηση των δακοπαγίδων και την παρακολούθηση του δακοπληθυσμού στην Π.Ε. Πρέβεζας. 
Και οι δύο διαγωνισμοί θα γίνουν με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές. 
Σημειώνουμε ότι φέτος για πρώτη φορά το έργο της ανάρτησης των παγίδων και της παρακολούθησης του δακοπληθυσμού θα γίνει με ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο, ο οποίος εκτός των λοιπών προϋποθέσεων θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Φυτικής Παραγωγής. 
Τα πλήρη κείμενα των Διακηρύξεων με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους: 

Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του προ-γράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2013, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας 

Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας μεπαγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμη-σης του άκου της Ελιάς έτους 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.