Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάριο ελαιοκομίας-Προσλήψεις γεωπόνων στον ΕΛΓΑ-Πρόγραμμα "Νιτρορύπανσης"

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ελαιοκομίας στο Αγρίνιο
 Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Μέθοδοι βιώσιμης διαχείρισης για την ελαιοκαλλιέργεια» που απευθύνεται σε αγρότες, ελαιοτριβείς, τυποποιητές, γεωτεχνικούς και γενικότερα άτομα που ασχολούνται με την καλλιέργεια της ελιάς θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, από τις 04/11/2013 έως τις 6/11/2013.
 Το σεμινάριο είναι δωρεάν και το διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο. Θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις 8.30 π.μ.
 Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Εκπαίδευση φορέων της ελαιοκομίας σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας σε καινοτόμες πρακτικές για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις από την αλλαγή του κλίματος και να καλυφθούν οι απαιτήσεις της αγοράς».
 Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, τηλ. 26413-63452, 26413-63454, 26413-63455.

 Προσλήψεις γεωπόνων στον ΕΛ.Γ.Α. 
Ο ΕΛ.Γ.Α. ανακοίνωσε την πρόσληψη 83 Γεωπόνων και 7 Κτηνιάτρων για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Για τις θέσεις των γεωπόνων τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα είναι πτυχίο Γεωπόνου ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού, άδεια άσκησης επαγγέματος γεωτεχνικού και γνώση χειρισμού Η/Υ. Οι ημερομηνίες για την υποβολή των αιτήσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
 Ολόκληρη την προκήρυξη μπορείτε να δείτε εδώ.

Πρόγραμμα "Νιτρορύπανσης" στην Πρέβεζα 
Από λάθος γράφτηκε σε ορισμένους δικτυακούς τόπους ότι μεταξύ των δικαιούχων του προγράμματος "Νιτρορύπανσης" («Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» του Μέτρου 214) υπάρχουν και 6 άτομα από την Πρέβεζα. Το ορθό είναι ότι και οι 6 υποψήφιοι που είχαν υποβάλλει φάκελο στη Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας είναι απορριπτόμενοι για διάφορους λόγους.
Η σχετική απόφαση βρίσκεται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.