Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αναρτήσεις αγροτεμαχίων για μακροχρόνια μίσθωση στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας γνωστοποιεί ότι στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (www.opekepe.gr) έχουν αναρτηθεί αγροτεμάχια στην Π.Ε. Πρέβεζας για μακρόχρονη μίσθωση  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της εφαρμογής.
 Πρόκειται για δύο (2) αγροτεμάχια στην Τ.Κ. Ωρωπού με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 
1) Κληροτεμάχιο Αρ. 75 εμβαδού 12993,55 τ.μ. Αναδασμού Ωρωπού 2001, Δήμου Πρέβεζας, Π.Ε. Πρέβεζας, για καλλιέργεια. 
2) Κληροτεμάχιο Αρ. 171 εμβαδού 29652,17 τ.μ. Αναδασμού Ωρωπού 2001, Δήμου Πρέβεζας, Π.Ε. Πρέβεζας, για καλλιέργεια. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις μέχρι 3/5/2014, αποκλειστικά ηλεκτρονικά (μέσω της εφαρμογής), ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή: 
www.opekepe.gr--Παραχώρηση ακινήτων ΥΠΑΑΤ--Απευθείας Μίσθωση Αγροτικής Γής--Εφαρμογή. 
Στη συνέχεια επιλέγει ΕΙΔΟΔΟΣ και δίνει το όνομα χρήστη και το συνθηματικό προκειμένου να μπει στην εφαρμογή. 
Εάν δεν έχει όνομα χρήστη και συνθηματικό επιλέγει ΕΓΓΡΑΦΗ προκειμένου να δώσει τα στοιχεία του και να εγγραφεί στην εφαρμογή. 
Για να δεί κάποιος τα αναρτημένα αγροτεμάχια ακολουθεί πάλι την ίδια διαδρομή και από την Εφαρμογή επιλέγει την καρτέλα Αρχεία.ΚΜΖ--Μίσθωσης (Άρθρο 7) και από το παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγει την Περιφερειακή Ενότητα που τον ενδιαφέρει και κατεβάζει τα αρχεία με μορφή χάρτη του Google Earth. 
Η μοριοδότηση των ενδιαφερομένων και η μίσθωση των αγροτεμαχίων θα γίνει με τις διατάξεις του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ 66/Α/2012)
Για μεγαλύτερη ευκολία δίνουμε παρακάτω απευθείας το σύνδεσμο για την αναζήτηση και το "κατέβασμα" των αγροτεμαχίων της Π.Ε. Πρέβεζας.

Αναρτημένα Αγροτεμάχια προς μίσθωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.