Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου ο γεωπόνος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Χαράλαμπος Πάνης.

Με άνεση εξελέγη στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου ο γεωπόνος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Πάνης. 
Ο Μπάμπης Πάνης ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο " Ήπειρος Ανατροπής" της κ. Όλγας Γεροβασίλη και κατέλαβε τη μία από τις δύο έδρες που κέρδισε ο συνδυασμός στην Π.Ε. Πρέβεζας (την άλλη κατέλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Κωνής), καθώς ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των συνυποψηφίων του. Ο κ. Πάνης εργάζεται ως γεωπόνος-προϊστάμενος του περιφερειακού γραφείου Πρέβεζας του ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ ασχολείται και ο ίδιος ενεργά με την γεωργία ως παραγωγός βιολογικών φρούτων και κηπευτικών. 
Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συνάδελφο για την επιτυχία του και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο του καθώς θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ακούγεται η φωνή του κλάδου σε όσο τον δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. 
Παράλληλα να συγχαρούμε για τον αγώνα που έδωσαν και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας που ήταν υποψήφιοι σ' αυτές τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές : Βαγγέλη Νάνο (υπ. αντιπεριφερειάρχη), Γρηγόρη Κουμπή και Γιάννη Κορωναίο (υπ. περιφερειακούς συμβούλους), Τάσο Γάτσιο, Θεόδωρο Κορωναίο και Νίκο Ιωάννου (υπ. δημοτικούς συμβούλους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.