Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πανελλήνιο Συνέδριο Μελισσοκομίας, 15-16 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

 


Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας, το Εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Παν. Αθηνών, το Εργαστήριο Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας του Αριστοτελείου Παν. Θεσσαλονίκης, και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», διοργανώνουν το Γ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Μελισσοκομικό Συνέδριο με γενικό θέμα “Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”. 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Γεν. Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΑΑ&Τ, τη Γεν. Διεύθυνση Ζωικής Παραγωγής του ΥΑΑ&Τ, το Σύνδεσμο Παραγωγών Βασιλικού Πολτού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης, αρκετούς μελισσοκομικούς Συνεταιρισμούς και Συλλόγους. Τόπος διεξαγωγής το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ημερομηνία 15 και 16 Νοεμβρίου 2014
Στο Συνέδριο οι Έλληνες επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της εφαρμοσμένης έρευνας και θα δώσουν έμφαση στη λειτουργικότητα και άμεση χρήση αυτών στη μελισσοκομική πρακτική. 
Οι μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους επιστήμονες την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και να αναζητήσουν λύσεις. 
Επίσης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με τη βιολογική αξία και δράση των προϊόντων του μελισσιού, με κύριο στόχο την γνωριμία, έγκυρη ενημέρωση και προβολή τους στο καταναλωτικό κοινό. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.