Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΩΤΕΕ: Διαδικασία ανανέωσης βεβαιώσεων άσκησης γεωτεχνικού επαγγέλματος που λήγουν στις 29/2/2016

Το ΓΕΩΤΕΕ προχώρησε στην έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης που αφορά τη διαδικασία ανανέωσης της Βεβαίωσης Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού:


Ανανέωση της Βεβαίωσης Άσκησης Επαγγέλματος ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου των οποίων η Βεβαίωση Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματός λήγει στις 29 Φεβρουαρίου του 2016, ότι από 04/01/2016
υπάρχει η δυνατότητα μέσω του www.onlinegeotee.gr, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος προκειμένου να προβούν στην ανανέωση της αντίστοιχης Βεβαίωσης και την παραλαβή της ηλεκτρονικά.
Με τον τρόπο αυτό υπάρχει εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τα μέλη που θα επιλέξουν τον ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής αφού επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτησή τους από την Υπηρεσία, η παρακολούθηση της πορείας της αίτησής τους και τέλος η κατοχή της Βεβαίωσης σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα αναπαραγωγής της από τα μέλη όποτε αυτό είναι απαραίτητο, μετά την ανάρτησή της στον προσωπικό τους λογαριασμό.
Η παραπάνω βεβαίωση που θα εκδοθεί ηλεκτρονικά, περιλαμβάνει επιπλέον και κωδικό επαλήθευσης, για όλες τις υπηρεσίες (δημόσιες ή ιδιωτικές) που θα ήθελαν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια των αναγραφόμενων στοιχείων και τη εγκυρότητα/γνησιότητά της.
Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα, της ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης Δήλωσης Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος, είναι διαθέσιμη για τα μέλη μας από 04/01/2016, ενώ η αίτηση για να είναι εμπρόθεσμη θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 28/02/2016.
Η ανανεωμένη βεβαίωση θα αναρτηθεί στον προσωπικό λογαριασμό των μελών στο ηλεκτρονικό σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης (online ΓΕΩΤΕΕ) μετά τις01/03/2016.
Καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου


των οποίων η Βεβαίωση Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος λήγει στις 29/02/2016, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους να κάνουν την εγγραφή τους στο www.onlinegeotee.gr, προκειμένου να μπορούν πλέον να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά όλες τις συναλλαγές τους με το Επιμελητήριο, να τηρούνται σωστά τα επαγγελματικά τους στοιχεία ενόψει και της ανάρτησης από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. του Μητρώου απασχολουμένων Γεωτεχνικών, όπως προβλέπεται ρητά από το αρ. 6 του Π.Δ. 344/2000, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και κυρίως να μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την Δήλωση για την Ανανέωση της Βεβαίωσης Άσκησης Επαγγέλματος.
Εναλλακτικά, η Δήλωση μαζί με το Έντυπο Στοιχείων Εργασίας και Γνώσεων μαζί με αντίγραφο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας, μπορούν να σταλούν με τηλεομοιοτυπία (fax) στον αριθμό: 2310236308 ή με mail στο members@geotee.gr.
Επισημαίνεται τέλος ότι, για την Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος, το μέλος θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερο όσον αφορά τις υποχρεώσεις του προς το ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
H πληρωμή των συνδρομών μπορεί να γίνει, είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (Αρ. Λογ/σμού: 6215030021086), ζητώντας ως καταθέτης να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο και ο αρ. μητρώου, είτε στο λογιστήριο της κεντρικής
υπηρεσίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη, είτε μέσω web-banking (Αρ. ΙΒΑΝ
ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: GR 10 0171 2150 0062 1503 0021 086) γράφοντας στο ειδικό πεδίο
ονοματεπώνυμο και αρ. μητρώου.
Για οποιαδήποτε παραπέρα πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο, στα τηλέφωνα 2310/278817-8 (εσωτ.1 και εσωτ. 2-Αρχείο Μελών, κα
Άρτεμη Μπαρουκτσή και κα Σοφία Καρακασίδου και εσωτ. 3 –Λογιστήριο, κα Άρια Ιωανν
ίδου και κα Όλγα Μουτσιλάκη) ενώ σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για το online
geotee επικοινωνείτε με τον κο Βασίλειο Τσιόλα, στα τηλέφωνα 2310/278817-8 (εσωτ. 1 και εσωτ. 2-Αρχείο Μελών).
Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε τεχνική διευκρίνιση για την σύνδεσή σας στο online σύστημα, για την έγκαιρη εξυπηρέτηση σας χωρίς αναμονές στο τηλεφωνικό κέντρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αρχική οθόνη σύνδεσης ή εγγραφής τον σύνδεσμο
«Δε μπορώ να συνδεθώ!», που βρίσκεται κάτω από το εκάστοτε πλαίσιο εισαγωγής προσωπικών στοιχείων σύνδεσης όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, προκειμένου να υποβάλλεται το ερώτημα σας. Ανάλογο πλαίσιο βοήθειας υπάρχει και μέσα στην
προσωπική καρτέλα των μελών στην ενότητα «Βοηθητικά» -> «Αναφορά Προβλήματος Χρήσης».

Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Προσωπικού
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.