Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Παράταση δίνει η Κομισιόν μέχρι τις 15 Ιουνίου για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Τη δυνατότητα να παρατείνουν την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, όποιες χώρες το επιθυμούν, μέχρι και τις 15 Ιουνίου ανακοίνωσε η Κομισιόν. Έτσι πλέον η προθεσμία από τις 15 Μαΐου που ήταν παρατείνεται κατά ένα μήνα, μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την υποβολή αιτημάτων από αρκετές χώρες μέλη που πραγματοποίησαν μετατροπές στα συστήματα διαχείρισης των αιτήσεων γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η υποβολή των αιτήσεων από τους αγρότες.
Η παράταση αυτή αφορά τόσο τις άμεσες ενισχύσεις για τους παραγωγούς, όσο και για τα αιτήματα της χρηματοδότησης των εθνικών προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης.

Ο Επίτροπος Γεωργίας, κ. Χόγκαν, τόνισε ότι «η παράταση δόθηκε για να επιτραπεί η έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, αλλά τα κράτη μέλη που θα αποφασίσουν τελικά να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα που τους δίνεται για παράταση της υποβολής των δηλώσεων θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι τηρούνται οι κανόνες για την ορθή οικονομική διαχείριση».


Πηγή: www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.