Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση: "Νέοι Γεωργοί" και "Αδειοδότηση σταβλικών εγκαταστάσεων" στη Φιλιππιάδα την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζηρού για το πρόγραμμα "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" και για θέματα αδειοδότησης σταβλικών εγκαταστάσεων. Η σχετική Ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας έχει ως εξής:

                                           Ανακοίνωση
Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τo Δήμο Ζηρού διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Φιλιππιάδα με θέματα:
1. 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2017.
2. Ζητήματα αδειοδοτήσεων σταβλικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα και με την νέα νομοθεσία περί αδειοδότησης εγκαταστάσεων εντός οικισμών.


Ε.Π.
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

Ι. Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.