Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ημερίδα αύριο 19 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα για την διαχείριση των υδάτων της Ηπείρου, διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία Υδάτων.

Ημερίδα με θέμα: "Διαβούλευση 1ης Αναθεώρησης Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου (EL05)" διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία Υδάτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

Πληροφορίες για τη διαδικασία διαβούλευσης καθώς και τα κείμενα επί του Αναθεωρημένου Προσχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου (EL05) βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο   http://wfdver.ypeka.gr

 Την επόμενη ημέρα (20 Οκτωβρίου 2017) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στο πλαίσιο της Διαβούλευσης επί του "Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου (EL05). Πληροφορίες για τη διαδικασία διαβούλευσης καθώς και τα κείμενα του Προκαταρκτικού Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας του ανωτέρω Υδατικού Διαμερίσματος βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο  http://floods.ypeka.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.