Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση της ΔΑΟΚ Πρέβεζας για την 2η Πρόσκληση του προγράμματος "Νέων Γεωργών"-Μέχρι 16 Απριλίου οι αιτήσεις.


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας εκδόθηκε η ακόλουθη Ανακοίνωση:

Θέμα: Ανακοίνωση σχετικά με τη 2η Πρόσκληση υποβολής αιτημάτων για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)
της Ελλάδας 2014 – 2020.



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι εκδόθηκε 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης -
φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο
6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020».

Η υποβολή των φακέλων υποψηφιότητας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στο δικτυακό τόπο www.ependyseis.gr. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και οι λοιποί όροι του προγράμματος προσδιορίζονται αναλυτικά στην αρ. 2022/8-3-2018 Απόφαση (ΦΕΚ 885/Β΄/2018).
Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 15-3-2018 έως και 16-4-2018. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 16-4-2018.
Περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να αντλούν από τις ιστοσελίδες του ΥΠΑΑΤ www.agrotikianaptixi.gr και www.minagric.gr

                   
                Ο Αν. Προϊστάμενος

                                            Ι. Αυγέρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.