Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Άγονος ο διαγωνισμός για εργολάβους Δακοκτονίας, σε διαδικασία διαπραγμάτευσης προτίθεται να προχωρήσει η Π.Ε. Πρέβεζας.

Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς δεν κατατέθηκε καμία σχετική προσφορά. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 20 Μαΐου και καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προχώρησε στις τυπικές διαδικασίες προκειμένου να κηρυχτεί ο διαγωνισμός άγονος. Πράγματι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην τελευταία (30-5-2016) συνεδρίασή της, κήρυξε και τυπικά άγονο τον διαγωνισμό. 
Τα σχετικά με τη διακήρυξη και το φετινό πρόγραμμα Δακοκτονίας είχαμε γράψει εδώ.
Ήδη, η Π.Ε. Πρέβεζας προτίθεται να εφαρμόσει το άρθρο 12 της σχετικής Διακήρυξης περί διαδικασίας διαπραγμάτευσης και να απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο για εκ νέου κατάθεση προσφορών.
Η νέα Πρόσκληση και οι προσφορές θα είναι σύμφωνες με την υπ' αριθ.  6/2016 Διακήρυξη και η προθεσμία της θα είναι σύντομη (πιθανόν δεκαήμερη).
Σε κάθε περίπτωση παραμένει άγνωστο εάν θα υπάρξουν προσφορές και εάν θα εφαρμοστεί τελικά το πρόγραμμα Δακοκτονίας, στο σύνολο ή σε κάποιες περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.