Τα επώνυμα άρθρα καθώς και οι αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους. Τα υπόλοιπα κείμενα του ιστολογίου εκφράζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση της Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας σχετικά με το πρόγραμμα "Νέων Γεωργών"

Ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα των "Νέων Γεωργών" εξέδωσε χθες (29-6) η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας. Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι θα εκδοθεί δημόσια πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο του Υπομέτρου 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" έτους 2017.
Λεπτομέρειες όπως η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης κλπ. θα προσδιορίζονται με την απόφαση της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών".
Η υποβολή των φακέλων υποψηφιότητας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στο δικτυακό τόπο www.ependyseis.gr/mis ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και οι λοιποί όροι του προγράμματος προσδιορίζονται αναλυτικά στην αρ. 8585/10/10/2016 Υπουργική Απόφαση.
Στα πλαίσια της αξιολόγησης των αιτήσεων ενίσχυσης και κατά τη διάρκεια υλοποίησης, θα γίνονται διασταυρώσεις με τα επίσημα στοιχεία του Κράτους και λοιπών Δημόσιων Υπηρεσιών, ιδιαιτέρως δε με τα στοιχεία του ΟΣΔΕ και των λοιπών Μητρώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κλπ.
Περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να αντλούν από τις ιστοσελίδες του ΥΠΑΑΤ www.agrotikianaptixi.gr και minagric.gr.

Ε.Π.
Ο Αν. Προϊστάμενος

Ι. Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.